Jäsenyyssivusto / Rita Forsberg-Kimura by Hoitola Kukkien Silta

Jäsenyyssivusto / Rita Forsberg-Kimura

Hoitola Kukkien Silta

Sinulle Valosielu.

Nyt voit liittyä mukaan jäsenyyssivustolleni, jolla jaan henkisyyteen liittyviä asioita. Jaan paljon kokemuksia, joita minulle itselläni on ollut ja toivon niiden selkeyttävän sinun matkaasi maassa. Kaikkea täällä jakamaani tieto en julkaise missään muualla. Tämä sivusto on yksinoikeudella sinulle henkinen etsijä.

Haluat rakastaa, tulla rakastetuksi, näkyä ja tulla nähdyksi, tietää tarkoituksesi ja tuntea yhteyden. Haluat tuntea olosi hyväksi omassa kehossa ja säteillä omaa hyvän olon tunnetta, joka tarttuu toisiin. Haluat jakaa tuon tunteen ympärillesi. olla niin onnellinen, että se pursuu yli, koska sitä riittää muillekin. Haluan auttaa sinua luomaan paremman yhteyden itseesi tavalla, joka auttaa lievittämään tuskaa, kipua.

Tämän sivuston välityksellä toivon saavani jaetuksi tietoa, innostumaan tiedosta, joka välittää Valoa, tietoisuutta ja laajentamaan jo olevaa. Kaikki oleva on syntynyt Valosta. Valo on kaikkialla. Valon on tapa luoda. Valossa on kaikki oleva.
 
Voit keskustella kanssani sivuston kautta ja laittaa myös kysymyksiä ja toiveitasi. Kuuntelen sinua.
Saat joka kuukausi useita artikkeleita.
 Saat myös tarjouksia, kun päästään ensin alkuun.
 Sukella kanssani raikkaisiin vesiin ...


Maksaa voit kortilla, pankkitunnuksia käyttäen tai mobiilimaksuna, myös osamaksu mahdollisuus.

Voit erota jäsenyydestä, milloin vain haluat.
Rita on toiminut näkyvästi henkisenä ohjana vuodesta 1999 saakka.
 
Rita Forsberg-Kimura on uuden energian opettaja sekä kokenut ja vastuullinen näkijä, joka käyttää selvänäkemiseen vahvan intuition lisäksi myös muita työkaluja, kuten kortteja, numerologiaa ja energiahoitoa. Rita on sielun tulkki, joka katsoo maailmaa sielun silmin. Hän auttaa sinua haasteissa, ihmissuhteissa ja elämänhallinnassa sekä henkisessä kasvussa










Jäsenyyssivusto / Rita Forsberg-Kimura
10,00 € / 1 kk välein

sis. ALV 24 %